O&M (ORIGINAL MINERALS)

O&M:s mål är att avstå från kemikalier så långt det är möjligt. Samtidigt använder de naturliga extrakt och aktiva mineraler som gör skillnad. Deras hårvård och styling baserar sig på några av Australiens mest eftertraktade extrakt. Produkterna inom hårvårdslinjen är till största del baserade på naturliga ingredienser, essentiella oljor och det finns varken sulfater, parabener eller andra allergiframkallande ämnen. Produkterna är cruelty free och veganska.

MARC INBANE

Produkten är en av de ledande aktörerna i "brun utan sol" branschen. Många stylister, frisörer, makeupartister och hudterapeuter rekommenderar Marc Inbane.
Att använda Marc Inbane är ett friskt och säkert sätt att få en naturlig och fräsch färg året runt. Marc Inbane har fantastiska produkter till både kropp och ansikte.

Kom in och prova!!

OLAPLEX

Olaplex är en hårvårdsprodukt som reparerar, stärker och skyddar ditt hår vid bland annat kemiska behandlingar. Nu har du som konsument chans att behandla och bygga upp ditt hår mellan frisörbesöken. Håret blir starkare, friskare och du får ett mer långlivat färgresultat med vitalitet. Produkterna är veganska.